O nama

SVE O NAMA


Image

Sve o nama - Knjigovodstvena agencija UNITA R

Naša knjigovodstvena agencija iako mlada može da se pohvali da u svojim redovima ima stručnjake iz oblasti knjigovodstva koji će našim klijentima u svakom trenuntku ponuditi najbolja moguća rešenja.
Stalnim usavršavanjem svojim klijentima nudimo profesionalno obavljanje svih računovodstvenih poslova na najvišem mogućem nivou.
Ako ste vlasnik preduzeća i ako imate potrebu ili možda dilemu kome poveriti vođenje Vaših poslovnih knjiga Tim „UNITA R“ je idealno rešenje za Vas.

Naša misija je posvećenost svakom klijentu u želji da stvorimo odnos poverenja i kvalitetnog dugoročnog partnerstva koje omogućava da unapredite vaše poslovanje, povećate prihode, profit i investicije.

Naša osnovna delatnost je pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, uključujući i usluge poreskog, poslovnog i finansijskog savetovanja.
Posedujemo sertifikate iz oblasti knjigovodstva. Klijentu je omogućen uvid u knjiženje i izveštaje iz svog poslovanja u svakom trenutku.
Našim znanjem i iskustvom štedimo vaše vreme i novac.
Naš tim sastoji se od stučnih ljudi koji se neprestano usavršavaju u svom obrazovanju, veštini i prilagođavaju stalnim tehnološkim promenama. Kontinuirano pratimo promene zakona i propisa, što omogućava da za svako vaše pitanje pronađemo adekvatan odgovor i obezbedimo kvalitetno poresko, finansijsko i poslovno savetovanje.

NAJKOMPLETNIJA USLUGA

Dobijate ličnog računovođu i savetnika, koji je detaljno upoznat sa vašim celokupnim poslovanjem što omogućava da dobijete najbolje praktične savete prilagođene datom momentu i fazi razvoja vašeg biznisa.
Na vaš zahtev možemo da izradimo veliki broj izveštaja iz različitih sfera poslovanja koji su vam potrebni za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.
Naše usluge mogu obuhvatiti kompletno vođenje poslovnih knjiga, ili nam možete prepustiti  samo određene oblasti (outsourcing) kao što su obračun zarada i druge.

NAJVEĆA VREDNOST ZA VAŠ NOVAC

Ažurne, proverene i vredne informacije koje vam obezbedimo, doprineće vašem poslovanju u vidu smanjenja poreza i troškova uz istovremeno povećanje prihoda i profitabilnosti.
Besplatno poresko i finansijsko savetovanje za stalne klijente. Popust za novoosnovana preduzeća, preduzetnike i paušalce.
Knjigovodsvena i računovodstvena agencija u jednom, za klijente koji očekuju širi paket usluga.
Imajući u vidu i fer cene naših usluga, računica je jasna.

ONLINE KOMUNIKACIJA

Cenimo vaše vreme i dajemo vam mogućnost da dostavu dokumentacije i savetovanja obavite online – putem interneta, bez odlaska u agenciju.
Imamo mogućnost saradnje sa klijentima iz cele Srbije, zahvaljujući modernim tehnologijama i alatima koje koristimo, na taj način pružamo profesionalne usluge svima bez obzira na lokaciju. preduzeća.

Akcenat u poslovanju stavljamo na korišćenje savremene tehnologije, naprednih alata i software-a, online vidova komunikacije, korišćenje najboljih knjigovodstvenih programa u cilju boljeg prilagođavanja klijentu što sve dovodi do uštede u vremenu.

- Beskompromisna tačnost i kvalitet rada su osigurani kontrolom na najvišem nivou svih knjiženih dokumenata.
- Spremni smo da u svakom trenutku obavimo sve ono sto klijent zahteva, a spada u naš domen poslovanja.
- Učinićemo sve da se Vaši zahtevi ispune u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujući kontinuiranom praćenju poreskog i računovodstvenog zakonodavstva obezbeđujemo sigurnost u vremenu čestih promena zakonskih i drugih propisa, sto je u interesu naših klijenata.

Drugi o nama

Šta drugi kažu o nama

Image

Ukoliko Vam trebaju knjigovodstvene usluge, Knjigovodstvenu agenciju UNITA R mogu samo najtoplije da preporučim. Ljubaznost, pristupačne cene, profesionalnost. Sve pohvale.

It Media Centar, Pančevo
Image

Vrhnski profesionalci, maksimalno ljubazni odgovorni. Sve preporuke.

Marko Jović, Beograd
Image

Odlična knjigovodstvena agencija, sve završavaju na vreme i bez greške. Ko želi da prepusti ovaj posao profesionalcima preporučujemo Knjigovodstvenu agenciju UNITA R.

Stomatološka ordinacija Pavlović, Beograd
Image

Preporučujem Vam ove divne ljude. Maksimalno korektni, sve što treba odrađuju na vreme i u roku. Odlični ste, samo tako nastavite.

Jovan Lazić, Beograd

Knjigovodstvena agencija UNITA R, Ribarski put 18A, 35000 Jagodina, +381(0)60 640 23 22, officeunitar@gmail.com